De Witte School
van Panhuysstraat 19
2203 JN Noordwijk
071-3615000
info@dewitteschool.nl
Contact & Route

Fijne vakantie

16-07-2019
Ouders en vrijwilligers, Heel veel dank voor de fijne samenwerking in het afgelopen schooljaar.
Bedankt!
Wat is het schooljaar omgevlogen. Dankzij de inzet van velen kijken we terug op een fijn schooljaar met mooie hoogtepunten.
Mats en Fien uit groep 6a hebben een flyer gemaakt met een aantal hoogtepunten. Terecht zijn zij heel trots op het resultaat. De flyer is te zien op deze website. > klik hier <
Heel veel dank voor de fijne samenwerking het afgelopen schooljaar.
In het bijzonder willen we iedereen bedanken die zich op welke wijze dan ook heeft ingezet voor onze school.

Wij wensen iedereen een fijne en zonnige zomervakantie!
 
Het team van De Witte School

Schoolzwemmen
Komend schooljaar werken zwembad Binnenzee en De Witte School weer samen. Kleuters uit de groepen 1 en 2 bieden wij de mogelijkheid om op maandagmiddag tegen een gunstig tarief zwemles te volgen. >> informatie korting <<
 
Inloop met koffie en thee | Ouderkamer
Op 4 september bent u tussen 08.30 uur en 09.00 uur van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee vakantie ervaringen uit te wisselen.
Elke woensdag van 08.30 uur tot 09.00 uur is de Ouderkamer geopend. In de Ouderkamer worden, naar behoefte, workshops en lezingen gehouden. Teamleden geven uitleg over computerprogramma's die De Witte School gebruikt etc. In de Ouderkamer kunt u vragen stellen en is er ruimte voor ontmoeting.
 
Schoolplein
Deze week kregen wij de toezegging van de gemeente Noordwijk dat het sponsorbedrag dat de leerlingen bijeen hebben gebracht wordt aangevuld. Een gerenommeerd bedrijf gaat de wilgentunnel opknappen. Er komen nieuwe stapstammen en kunstgras. Wij hopen dat de opdracht in de zomervakantie wordt uitgevoerd en verheugen ons op het resultaat.

Actief Burgerschap
Vanuit onze openbare identiteit vinden wij het belangrijk dat leerlingen op een bewuste manier in het leven staan, waarbij ze niet alleen respect hebben voor anderen, maar ook omzien naar anderen en voor anderen zorgen. In onze school leren wij leerlingen daarom goed samen te leven en samen te werken met anderen.
De lessen Kanjertraining, schooljudo en weerbaarheid zijn hierbij ondersteunend.
Teamleden van De Witte School zijn gecertificeerd voor het geven van Kanjertrainingen. Op 30 augustus gaat het team zelf weer in training om de noodzakelijke licentie te behalen.
Op dinsdag 17 september ondertekenen leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 een kanjerprotocol met gemaakte groepsafspraken. Om aan deze gebeurtenis een officieel tintje te geven mogen alle leerlingen met een hoed op naar school komen. Op deze dag wordt ook de nieuwe leerlingenraad geïnstalleerd.
 
Leerlingenraad
Joey, Jade, Xavi, Vic, Noor, Hugo en Noa hebben dit schooljaar zes keer vergaderd met de directeur. Tips en tops uit de groepen 5 tot en met 8 werden besproken. Een pedagogisch medewerkster van de TSO werd uitgenodigd omdat er vanuit de groepen vragen waren over het toezicht op het schoolplein. Er werden goede afspraken gemaakt.
De leerlingenraad bedacht een goede bestemming voor het budget dat de medezeggenschapsraad beschikbaar stelde voor een verbetering op De Witte School. De wilgentunnel opknappen was een grote wens van de leerlingen. Met het organiseren van een sponsorloop en een uitnodiging aan wethouder Salman kreeg de leerlingenraad  het voor elkaar dat de tunnel daadwerkelijk opgeknapt gaat worden.
Hugo, Xavi, Joey en Noa hebben dit schooljaar rondleidingen verzorgd voor belangstellende ouders die op zoek waren naar een goede basisschool. Samen met de ouders van de oudercommissie hebben zij tijdens en ook na de open dag in maart gezorgd voor een uitstekende ontvangst van ouders die hun kind wilden aanmelden op onze school. Complimenten aan alle leden van de leerlingenraad. Ze hebben het fantastisch gedaan!

Uitzwaaien groep 8
Woensdag zwaaien we de leerlingen van groep 8 met z'n allen uit. Wij wensen de schoolverlaters een fijne vakantie en voor straks heel veel succes en geluk in het voortgezet onderwijs.
  
Vorige berichten
Bouwen >> lees meer <<
Gezellige decembermaand >> lees meer <<
Kom erbij! >> lees meer <<
Gruwelijk eng >> lees meer <<
Wij gaan weer naar school >> lees meer <<
Open dag en Wereldmuziek >> lees meer <<
Fijne herfstvakantie >> lees meer <<
Welkom >> lees meer <<
Fijne vakantie >> lees meer <<
Oranjemarkt >> lees meer <<
Actieve leerlingen >> lees meer <<
Een goed begin >> lees meer <<
December >> lees meer <<
Respect >> lees meer <<
Raar maar waar >> lees meer <<
Een 10 voor De Witte School >> lees meer <<
Schoolzwemmen >> lees meer <<
Nationale helden >> lees meer <<