De Witte School
van Panhuysstraat 19
2203 JN Noordwijk
071-3615000
info@dewitteschool.nl
Contact & Route

December 2016

05-12-2016
Wat ziet de school er weer gezellig uit!

Met veel enthousiasme zet de oudercommissie zich in voor de aankleding van de school . Het team is blij met de ondersteuning door de oudercommissie bij alle feestelijke activiteiten.
De prachtige decoraties die door juf Linda van Duijvenbode worden verzorgd vallen goed in de smaak bij ouders, leerlingen en teamleden. 


Skroets
Theatergroep Raponsel treedt donderdag 22 december op voor de leerlingen van De Witte School met Skroets. Er is twee keer een voorstelling in de aula van de school.

Impuls muziekonderwijs
Het fonds voor Cultuurparticipatie heeft de subsidieaanvraag voor de regeling Impuls muziekonderwijs gehonoreerd. Dat is goed nieuws, want met deze subsidie én donaties door ouders wordt het mogelijk om een vakdocent muziek in te zetten. De digitale muziekmethode Eigenwijs is aangeschaft. Het team wordt bijgeschoold en gecoacht.
Echo der Duinen en Crescendo leveren ook een bijdrage aan het muziekonderwijs op De Witte School.
Stichting "Vrienden van De Witte School" is blij dat veel ouders hebben toegezegd om bij te dragen aan het muziekonderwijs. De eerste donaties zijn al binnen, waarvoor dank.

Voor de bakker
Op het Sinterklaasjournaal was te zien dat de taarten van Welles-piet steeds mislukten.
Leerlingen van De Witte School kregen van Welles-piet een recept in hun schoen met het verzoek om te helpen. Tot hun grote vreugde lukte het onze leerlingen wel om lekkere taartjes te bakken. Om Welles-piet behulpzaam te zijn werd bakker de Witt ingeschakeld. Welles-piet mocht in de bakkerij van echte bakker de Witt kijken. Welles-piet en bakker de Witt werden dikke maatjes en daarom kregen Sinterklaas en zijn pieten niet alleen lekkere taart aangeboden in de winkel aan de Hoofdstraat, maar werden zij ook met de vrachtwagen van de bakker naar De Witte School gebracht om daar samen met de leerlingen feest te vieren.
 

Vorige berichten
Fijne herfstvakantie >> lees meer <<
Welkom >> lees meer <<
Fijne vakantie >> lees meer <<
Oranjemarkt >> lees meer <<
Actieve leerlingen >> lees meer <<
Een goed begin >> lees meer <<
December >> lees meer <<
Respect >> lees meer <<
Raar maar waar >> lees meer <<
Een 10 voor De Witte School >> lees meer <<
Schoolzwemmen >> lees meer <<
Nationale helden >> lees meer <<