Inlogcode aanvragen

Aanvragen inlogcode
Ouders en verzorgers van leerlingen van De Witte School ontvangen jaarlijks een bericht via Parro met een inlogcode en wachtwoord. Zij hoeven geen inlogcode aan te vragen.

Een gedeelte van onze website is gereserveerd voor leerlingen, ouders en leerkrachten van De Witte School. De privacywetgeving (AVG) is aangescherpt. Wij stellen de inloggegevens daarom uitsluitend beschikbaar aan ouders/verzorgers van onze leerlingen.
Waarom registreren?

De privacygevoelige inhoud van deze website is beschermd door middel van een inlogprocedure. Vanzelfsprekend komen leerlingen, ouders van leerlingen en het team van De Witte School in aanmerking voor registratie.

Om de privacy en veiligheid van onze leerlingen te waarborgen is het geregistreerde gebruikers van deze website niet toegestaan om hun inloggegevens aan derden te verstrekken.

* Verplichte velden